Vacature (Senior) Medewerker Binnendienst Hypotheken

Géén jasje-dasje, maar wel een professionele omgeving met bevlogen mensen in een gemoedelijke, Brabantse sfeer: welkom bij Freek Hypotheek in Uden. Ondanks de marktkrimp zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. En niet zomaar eentje…

Solliciteer direct

Wat worden jouw werkzaamheden?

Je wordt dé spil in de bedrijfsprocessen van de binnendienst van Freek Hypotheek Uden. Als WFT-professional snap je dat achter ieder dossier vaak een heel gezinsleven schuilgaat. Aan jou en je collega’s de taak om te zorgen dat de binnendienst op rolletjes loopt: vanaf het moment dat de klant binnenkomt tot het ondertekenen van de akte bij de notaris. Jouw optimisme, vakkennis en drive voelen we straks door het hele bedrijf heen. Je onderhoudt het contact met klanten, geldverstrekkers, verzekeraars, makelaars en notarissen (pre-sales, sales en after-sales).

Wat bieden we jou?

 • Bovengemiddeld salaris, afgestemd op jouw profiel en wensen
 • Leuke collega’s in een gemoedelijke Brabantse sfeer
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
 • 27 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering

Wie ben jij?

 • Je kent de wereld van hypotheken en hebt de relevante werkervaring rondom WFT Basis en Wft Hypothecair Krediet;
 • Je komt uit de buurt: hoe dichter bij hoe beter, maar liefst binnen een half uur van ons kantoor in Uden vandaan;
 • Je bent communicatief ijzersterk en wilt er tegenaan;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent tegelijkertijd een teamspeler;
 • Je bent klantvriendelijk, hebt humor en kunt je inleven in onze klanten.

Ofwel: zonder jou kunnen we niet! Jij bent onze onmisbare schakel, die regisseert en aan de basis staat van ieder succes. Je hebt daarvoor een duidelijke stem die mensen motiveert en tot ver buiten ons kantoor wordt gehoord.

Bossche bol of een worstenbroodje?

Spreekt bovenstaande profiel je aan? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Uden. Naast de goede arbeidsvoorwaarden – die zijn bovengemiddeld in de markt en geheel op jouw profiel en wensen afgestemd – hebben we meteen een lastige keuze voor je: heb je liever een Bossche bol of worstenbroodje bij de kennismaking? Wij geloven dat de sfeer waarin we topkwaliteit neerzetten allesbepalend is voor het resultaat. Doe je mee?

Solliciteer direct

Wie is Freek Hypotheek Uden?

Freek Hypotheek Uden staat al ruim 20 jaar voor het ontzorgen van hun relaties in een persoonlijke sfeer en werkt 100% onafhankelijk van banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. We starten met het afsluiten van de hypotheek. Echter is dit voor ons pas het begin om onze klanten te helpen bij belangrijke financiële vragen en behoeften in hun leven. We creëren voor onze klanten optimaal financieel woongenot, ook als het een keertje tegenzit. Freek Hypotheek Uden is gelieerd aan Freek Hypotheek, een hypothecair dienstverlener met diverse vestigingen in heel Nederland.

Sollicitatieformulier Uden

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, jpeg, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, jpeg, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.