Win een onbezorgd weekend weg

Freek Hypotheek Uden regelt niet alleen het beste financieel advies voor jou, maar ook de leukste acties. Gewoon, als bedankje om onze klanten in het zonnetje te zetten. Net als voorgaande jaren hebben we ook nu een leuke actie: dit jaar verloten we maar liefst vier weekenden weg. Winnen? Lees snel verder hoe je dat doet.

Onze nieuwe klanten hebben vaak van bekenden gehoord dat ze bij Freek Hypotheek Uden zo goed geholpen zijn. Daar zijn we heel blij mee, want we maken hypotheken graag voor iedereen zo makkelijk mogelijk. Om onze trouwe klanten te bedanken voor hun positieve woorden verloten we in samenwerking met Travelcenter de Wit weekendjes weg. Wie weet geniet jij niet alleen van goed geregelde financiële zaken, maar ook van een paar fijne dagen. Wat je daarvoor moet doen? Vertel anderen over Freek Hypotheek Uden. Zo makkelijk kan het zijn!

Zo doe je mee*

  • Tip familie en/of vrienden en verwijs ze door naar Freek Hypotheek Uden.
  • Maken zij een afspraak voor financieel advies en vertellen ze dat ze via jou komen? Dan gaat jouw naam in een pot. Hoe vaker je naam genoemd wordt, hoe meer kans je maakt.
  • Duimen maar! Elk kwartaal trekken we een winnaar voor een weekend weg in Nederland. Een keer per jaar gaan alle namen in een grote pot en grabbelen we de hoofdwinnaar die een weekend weg naar Praag, Wenen, Berlijn of Parijs wint.

Op reis zonder zorgen

Bij Freek vinden we het heel gewoon, dat jij met gemak en als het nodig is ook snel, al je financiële zaken geregeld krijgt. Complex? Dat vinden wij ook. Maar voor jou willen we het zo gemakkelijk mogen maken, zodat jij je kunt bezighouden met de dingen in het leven die er echt toe doen. Onbezorgd een weekendje weg, bijvoorbeeld.

Wat kunnen we voor jouw familie en/of vrienden betekenen? Ze kunnen eenvoudig online een afspraak maken of bellen naar bel 0413 – 256 111. De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. Zo kunnen ze goed beoordelen dat ze bij Freek aan het juiste adres zijn.

In samenwerking met Travelcenter de Wit

We werken al jarenlang samen met Travelcenter de Wit, waarmee we deze leuke actie hebben opgezet. De specialisten van dit reisbureau zetten nét dat stapje extra om jouw droomreis tot in de puntjes te verzorgen.

> Meer weten?

*Bekijk de actievoorwaarden.

Daarom je hypotheek bij Freek

Eigenlijk is het heel simpel:
Floris

De adviseur heeft ons uitstekend en duidelijk geadviseerd. Hij toonde interesse, dacht met ons mee en was eerlijk in zijn adviezen.

Floris
Klant bij Freek Amsterdam

Jacques Herweijer

Ricardo Meijer bij Freek Hypotheek is al jaren onze vaste hypotheekadviseur en nu liep de rente vaste periode van onze hypotheek af... Ricardo heeft ons fantastisch geholpen met het realiseren van een nieuwe hypotheek bij een andere aanbieder. Echt overal wordt aan gedacht en alles wordt goed geregeld zodat je met een gerust hart kunt slapen. Alles is nu zo goed geregeld dat we de komende jaren in principe niet meer terug hoeven te komen, maar mochten we ooit nog iets hebben wat hypotheken aan gaat, komen we zeker weer langs!

Jacques Herweijer
Klant bij Freek Alphen aan den Rijn