Tevreden over ons? Stuur een bekende door en win een weekendje weg!

Je woont toch om te leven! Met een mooi eigen huis ook nog leuke dingen kunnen doen. Zoals een weekendje weg. Als je als tevreden klant een vriend, familielid of bekende doorstuurt naar Freek Hypotheek Uden maak je nu kans op een gratis weekendje weg in eigen land of naar een leuke stad in Europa.

Het weekendje weg wordt mede mogelijk gemaakt door Travelcenter de Wit. Zij behoren tot de top van de Nederlandse reisbranche en helpen jou graag met het uitstippelen van je droomreis.

Wil je ons aanbevelen? En daardoor kans maken op een weekendje weg? Stuur dan een mail naar uden@freekhypotheek.nl.

* de actievoorwaarden zijn opvraagbaar bij de vestiging.  

Winnaars weekendje weg

De winnaars van een weekendje weg zijn bekend! Op de eerste foto ontvangen Lars Pouw en Anniek Stofmeel van Rianne Kerkhofs van Travelcenter de Wit en Paul van der Linden van Hypotheek Visie Uden hun prijs. Zij zijn de winnaars van het eerste kwartaal. De winnaars van het tweede kwartaal zijn Twan en Mirjam van de Velden. Van harte gefeliciteerd! 

Daarom je hypotheek bij Freek

Eigenlijk is het heel simpel:
Klaas

Deskundig, vriendelijk, denkt goed mee vanuit perspectief klant. Goede procesbegeleiding van begin tot eind.

Klaas
Klant bij Freek Deventer

Jacques Herweijer

Ricardo Meijer bij Freek Hypotheek is al jaren onze vaste hypotheekadviseur en nu liep de rente vaste periode van onze hypotheek af... Ricardo heeft ons fantastisch geholpen met het realiseren van een nieuwe hypotheek bij een andere aanbieder. Echt overal wordt aan gedacht en alles wordt goed geregeld zodat je met een gerust hart kunt slapen. Alles is nu zo goed geregeld dat we de komende jaren in principe niet meer terug hoeven te komen, maar mochten we ooit nog iets hebben wat hypotheken aan gaat, komen we zeker weer langs!

Jacques Herweijer
Klant bij Freek Alphen aan den Rijn