Freek Hypotheek Vleuten

Wil je een huis kopen of je hypotheek aanpassen? Neem dan contact op met Freek Hypotheek Vleuten. Want wij zijn de adviseur voor Vleuten, Utrecht Leidsche Rijn, Harmelen en De Meern. Je krijgt precies te zien wat voor jou mogelijk en op welke belangrijke zaken je moet letten. En we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Freek is jouw hypotheekadviseur

Freek kijk naar jouw financiële positie en wensen en samen vinden we de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelt Freek de administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd. Wij helpen je bij iedere stap. En dat doen we natuurlijk ook bij ingrijpende levensgebeurtenissen. Bijvoorbeeld als je gaat scheiden of als je (bijna) met pensioen gaat.

Plan direct een afspraak in onze agenda of bel 030 677 10 90 om kennis te maken. Het kennismakings- en adviesgesprek kunnen ook telefonisch of via beeldbellen.

Hypotheek oversluiten in Vleuten

Loopt je hypotheek al wat langer? Dan is de kans groot dat je er niet meer tevreden mee bent. Waarschijnlijk is je rente te hoog. Want de hypotheekrente stond tot een aantal jaren geleden veel hoger. Omdat de rentestand historisch laag is, kan je door je hypotheek oversluiten flink besparen op jouw maandlasten.

Nieuwbouw in Vleuten, Leidsche Rijn en Harmelen

Heb jij een mooie woning op het oog? Dan helpen wij je graag met jouw nieuwbouwhypotheek. Rijnvliet in Leidsche Rijn is een mooi voorbeeld van een nieuwbouwproject waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek.

Woning verduurzamen of verbouwen

Wil je duurzamen en energiezuiniger gaan wonen? Dan kan je jouw woning verduurzamen. Freek helpt je met de financiering. Ook voor een verbouwing weten wij precies hoe je hypotheek daarbij kan helpen.

Snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Afspreken met Freek Stel je vraag

Contactgegevens

Onze openingstijden

 • Maandag
  9.00 - 17.30
 • Dinsdag
  9.00 - 17.30
 • Woensdag
  9.00 - 17.30
 • Donderdag
  9.00 - 17.30
 • Vrijdag
  9.00 - 17.30

Documenten

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Je kind helpen bij de aankoop van een woning

Er zijn nog steeds mogelijkheden voor ouders die hun kind willen helpen bij de aankoop van een eigen woning. Freek Hypotheek bespreekt ze.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

In 2024 start de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.

Lenen voor verduurzamen? Dit is er mogelijk

Denk je erover geld te lenen voor het verduurzamen van je huis? Freek legt uit wat de mogelijkheden zijn.