Hypotheek-bespaar-zomer bij Freek Hypotheek

Lagere woonlasten en een betere hypotheek? Dat kan met Freek

Wij helpen je graag bij al jouw vragen over hypotheken. De zomermaanden zijn een mooie tijd om jouw hypotheek samen met Freek tegen het licht te houden. Want vaak heb je net wat meer vrije tijd om een afspraak te maken en te bekijken hoeveel je kunt besparen op de hypotheeklasten.

Besparen op uw woonlasten

De rente is laag én er zijn nieuwe regels voor banken bij het berekenen van rentemiddeling. Daardoor levert oversluiten of aanpassen van uw hypotheek vaak een flinke besparing op uw maandlasten op. Daarom is deze zomer door onze hypotheekafdeling uitgeroepen tot de Hypotheek-bespaar-zomer. Maakt u ook een afspraak? Het eerste gesprek is altijd zonder kosten.

Maak snel een afspraak tijdens de Hypotheek-bespaar-zomer

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te adviseren over jouw hypotheek en alles wat daarbij hoort. We zijn er niet alleen bij het afsluiten van de hypotheek, maar óók tijdens de volledige looptijd. Vul daarom het formulier in om direct een afspraak in te plannen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 8 juli 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Maak een afspraak met Freek Hypotheek bij jou in de buurt tijdens de Hypotheek-bespaar-zomer!

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.