Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

Er komt weer een prachtig nieuwbouwproject in de provincie Utrecht: Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren. Want in Hof van Harmelen komen eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen en seniorenwoningen. De woningen worden gebouwd op drie eilanden. Zodat je overal in huis uitzicht hebt op het water.

Hypotheekadvies over Hof van Harmelen

Freek Hypotheek is de specialist voor nieuwbouwhypotheken in Utrecht. Als je interesse hebt in één van de nieuwbouwwoningen nodigen we je daarom graag uit voor een afspraak. De eerste afspraak is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. Maar je schiet er wel veel mee op!

Meer informatie over Hof van Harmelen

Het plan wordt in twee fases gerealiseerd. In de eerste fase worden 69 woningen gebouwd. In september 2021 zijn de plannen voor de woningen gereed en wordt gewerkt om toestemming te krijgen zodat begonnen kan worden met de verkoop en de bouw. Op de website hofvanharmelen.nl leest u altijd de laatste stand van zaken.

Advies over jouw nieuwbouwhypotheek

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht via onderstaande knop. Je kan ook eerst even bellen natuurlijk: 030 677 10 90

Geplaatst

  • Utrecht
  • 23 september 2021

Situatie

  • Algemeen

Magazine Freek Utrecht voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Utrecht magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Is jouw financiële buffer groot genoeg?

Bij veel huishoudens kan een onverwachte rekening en het ontbreken van een buffer ineens voor financiële problemen zorgen. Freek denkt met je mee over hoe je voldoende geld achter de hand houdt. 

Wonen in Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn? Freek regelt je hypotheek!

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek.